FAQ

Zie onze shop-pagina om te zien waar jij jouw BEAR Yoyos kunt krijgen. We zijn beschikbaar in heel België.

Normaal gezien raden we onze Yoyo's aan voor welpjes tussen 2 en 9 jaar oud. We zouden wel steeds aanraden dat ouders hun kleine welpjes in de gaten houden wanneer ze onze producten eten.

Bear ziet het liefst dat alle verpakkingen volledig recycleerbaar zijn, maar helaas is dat tot op heden nog niet mogelijk voor onze individuele verpakkingen. Om ervoor te zorgen dat al het goede in onze producten behouden blijft, hebben deze een coating nodig die ervoor zorgt dat het fruit beschermd is. We geven veel om onze natuurlijke omgeving en zijn constant op zoek naar manieren om onze verpakkingen te verbeteren. Helaas zijn wij niet perfect, maar we doen ons uiterste best. Hieronder staan een aantal dingen die we wel al doen: 1) We maken zo min mogelijk gebruik van verpakkingsmateriaal. 2) We gebruiken alleen FSC-gecertificeerd of gerecycleerd karton voor al onze doosjes. Deze zijn volledig recycleerbaar. 3) We verschepen al onze producten in plaats van deze over te vliegen om zo de uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Ja, aangezien onze snacks enkel fruit & groenten bevatten, absoluut niets anders, zijn ze ook geschikt voor veganisten :).

Ja, aangezien onze snacks enkel fruit & groenten bevatten, absoluut niets anders, zijn ze ook glutenvrij :).

Ja, onze fruit snacks zijn geratificeerd als Kosher! Hier bij Bear willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen van onze producten kunnen genieten. Daarom hebben we hard gewerkt om ook de KLBD-certificatie binnen te halen.

Onze producten zijn gemaakt van enkel puur fruit & groenten en absoluut niets anders. Daarom zitten er dus ook geen noten in BEAR. De producten worden geproduceerd en verpakt in een notenvrije omgeving.

Onze producten zijn gemaakt van enkel puur fruit & groenten en absoluut niets anders. Daarom zit er dus ook geen lactose, soja, gluten, eieren, sesam of sulfiet in.

Onze ingrediënten zijn erg simpel. Ze zijn exact wat je ziet geprint op onze verpakking (het is niet onze stijl om iets te verbergen). We hebben BEAR opgericht om eenvoudige, lekkere voeding te maken van top ingrediënten zonder onzinnige toevoegingen. Je mag er dus gerust in zijn dat er absoluut geen GMO's in BEAR producten aanwezig zijn.

Tegenwoordig zitten er in zoveel producten conserveermiddelen, dat we bijna gaan denken dat zonder conserveermiddelen producten niet meer lang houdbaar zijn. Bij gedroogd fruit is dit anders. Wanneer wij het fruit bakken, verdampt een heel groot deel van het water in het fruit. Dit water zorgt er normaal voor dat een product na verloop van tijd niet meer goed is, bijvoorbeeld door een schimmel. Doordat het overgrote deel van het water is verdampt tijdens het bakken, zijn de producten van zichzelf al een heel stuk langer houdbaar! Onze ingrediënten zijn simpel en puur en we zijn hier erg trots op. Wij houden er niet van om dingen te verbergen. Bear is puur fruit & groenten, en absoluut niets anders.

Spirulina is een blauwgroene alg die houdt van zonlicht. Die neemt dan ook veel van haar energie op waardoor het één van de meest nutritionele planten ter wereld is. Spirulina zit boordevol proteïnes, vitamines en mineralen en geeft bovendien een mooie kleur aan onze Appel Yoyos. Omdat de hoeveelheid die we ervan gebruiken zo klein is, kan je het zelf niet proeven.

Ons zwarte wortel extract is compleet natuurlijk en wordt onttrokken van zwarte wortels. We voegen dit toe in zeer kleine hoeveelheden aan de Aardbei & Framboos Yoyos. Het pigment van de zwarte wortel geeft onze yoyo's hun donkere kleur.

Ga met BEAR op een geweldig avontuur rond de wereld! Spaar alle 80 kaartjes voor jou en je welpjes en leer bij over onze mooie wereld.

Om je gratis wereldkaart en stickers te bemachtigen, verzamel je eerst 10 ‘bearcodes’ die je terugvindt op de individuele zakjes met Yoyos. Deze stuur je vervolgens naar BEAR: BEAR, De Grote Grot/La Grande Tanière, Postbus 4, 9971 Lembeke. Vergeet ook zeker niet een briefje met je adres toe te voegen :)

Onze postberen zijn zeer druk bezig met het beantwoorden van jullie brieven en doen steeds hun uiterste best om jullie post zo snel mogelijk op te sturen. Normaal gezien mag je rekenen op een termijn van 3 weken.

Als je welpjes al enige tijd op zoek zijn naar een specifiek kaartje om hun collectie te vervolledigen, mag je gerust een berichtje sturen naar thecave@bearnibbles.be. Wij kijken dan in onze eigen collectie (ja, wij eten zelf ook af en toe graag een Yoyo) of we je kunnen helpen.

Als je al langer dan 3 weken aan het wachten bent, mag je ons gerust contacteren via thecave@bearnibbles.be. Het zou kunnen dat jouw bearcodes of onze post onderweg verloren zijn geraakt (Grrr!).